Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Enter your text here...
E
_____
_____
_____
_____
____
____
____
____
qwead
asd
dfg
asdasd
Home
Produkte
Kontakt
Mirë Se Vini në " Venera - D "
...................................................................
- Venera - D është ndërmarja e formuar në vitin 1990. Veprimtaria e kësaj ndërmarje është shitja me shumicë dhe pakicë e të gjith llojeve të mobileve shtëpiake, mobileve për zyre dhe të gjitha llojet e mobileve tjera. Në kuadër të saj ekzistojnë edhe dyqanet e tepihave dhe tepisonave.

- Me sallonet e veta rreth 1500 m , është bërë e njohur për furnizim të mobileve, kualitative dhe duke përcjell rrisitë në treg gjithmon disponon modele më të reja. Me traditën e vet është bërë e njohur në rethin e Rahovecit dhe më gjerë në Kosovë për, kualitet të lartë të mobileve, montim profesional dhe me çmim të volitshëm.
2
        Mob: +377 - (0) 44 - 390 - 423, 203 859, 230 - 080     Fax: +381 - (0) 29 - 276 - 535     E-mail: ven-era@hotmail.com
.

Tavolina Xhami
Komoda
Favorite Music
Likes & Dislikes
Profile Page